Be om offert!
08-410 064 01

Landningssida

Högt rankade hemsidor som leder till leads!

Med landningssida från ROI genererar vi heta leads

SIDOR SOM KONVERTERAR

Vi har optimerat och rankat upp sidor inom flera branscher för att se till att ni får dom bästa möjligheterna att få leads som konverterar. Vi på ROI hyr ut dessa sidor till ditt företag som redan rankar högt och är redo att börja skicka leads.

VAD ÄR EN LANDNINGSSIDA?

Vi har ett helt nätverk av hemsidor inom olika branscher och städer i Sverige som redan är rankade på Google inom sitt sökord. Om du är i behov av att komma högt upp på Google för att dina besökare ska kunna hitta ditt företag kan du därför hyra en av dessa sidor, vi anpassar sidan så den ser ut som ditt företag och ökar konverteringsgraden.

BYGGS FÖR HÖGA RANKINGS

Våra landningssidor byggs upp för att enkelt kunna hittas på google, så därför finns alltid dina sökord redan högt rankade på google. Vi har flera exempel, till exempel Mäklare Stockholm, Snickare Göteborg eller Bilmekaniker Uppsala och mycket mer, så därför finns vi på alla platser inom alla branscher över hela Sverige!

UNIK DESIGN OCH INNEHÅLL

Alla hemsidor görs från grunden med en unik design för just branschen eller staden, vi använder oss av det välkända och populära verktyget WordPress för att utveckla hemsidorna i. Till alla hemsidor ingår alltid Unik Text för att motverka Duplicate Content, unika bilder, titlar och description för att se till att din hemsida du hyr av oss är så unik och högt rankad i Google som möjligt. Alla sidor kommer med unik och snygg design för att öka konverteringsgraden, vi infogar ditt företags logotyp och information. Vi har kontaktformulär på alla hemsidor så vi kan se hur många konverteringar du har fått ifrån varje hemsida och skickar en rapport varje månad.

SÄKRA MED LANDNINGSSIDA

Även om du idag har en fungerande hemsida men har svårt att klättra upp i Google kan det vara en bra idé att hyra en landningssida för att säkra att den organiska trafiken ifrån Google ändå når ditt företag. Då är en landningssida perfekt, vi rankar redan högt upp på flera sökord på google och kan garantera att du får leads ifrån Google genom en landningssida. Om du tillexempel är en Flyttfirma med personal och lokal i Stockholm kan det vara en bra idé att synas på orden “Flyttfirma Stockholm”, men idag är konkuransen stenhård på sökomtorerna, därför har vi redan hög ranking på “Flyttfirma Stockholm” så du kan hyra denna sida av oss för att även ta del av denna trafik.

TRYGGHET FÖR DIG SOM KUND

När du beslutar dig för att hyra en landningssida av oss ser vi till att allt är på plats, vi har färdiga avtal som stärker att hemsidan är din under denna tid. Vi bygger upp hemsidan med din logotyp, företagsinformation och kontaktuppgifter så att vi garanterar att du får alla leads som hemsidan genererar. Inga konstigheter, du får direkt tillgång till sidan och all dess trafik. Här skickas sedan all information direkt till dig från hemsidan, så ingen mellanhand eller dolda avgifter.

Exempel på landningssida

UNIK DESIGN MED HÖG KONVERTERINGSGRAD

Vi har flera landningssidor inom olika branscher och städer, alla hemsidor är unikt designade med unikt innehåll för att garantera bästa möjliga resultat. Vi kombinerar alltid en bransch med en stad, så tillexempel “Städfirma Stockholm” eller “Elektriker Göteborg”. Några av nyckelelementen på sidan:
  • Unik kundlogo på alla hemsidor
  • Content så som bilder och text anpassade efter din bransch
  • Kontaktinformation till kund tillgängliga och tydliga formulär
  • HTTPS (SSL Certifikat) på alla sidor för att visa att dom är säkra och all trafik är krypterad
  • Hög säkerhet och skydd på servrarna som ser till att WordPress inte blir hackat och din sida förblir högt rankad