Be om offert!
08-410 064 01

Om Oss – Return on Investment | ROI Media

Varför välja ROI för sökmotoroptimering?

Vi som jobbar på ROI Media har många års erfarenhet av sökmotoroptimering & leadsgenerering. Vi både jobbar med det till vardags och har det som vår stora passion. SEO är en föränderlig kunskap, därför blir man aldrig riktigt fullärd.

Att branschen så ofta ändras gör att vi på ROI Media alltid vill dela med oss av det senaste. SEO är inte den typen av kunskap som man tillskansar sig genom att läsa en bok en gång, det gäller att vara ständigt uppdaterad. I vårt vardagliga jobb hjälper vi företag att bli synliga på nätet genom att tillämpa våra bästa knep och kunskaper inom ämnet.

Oavsett vem du pratar med på ROI Media så kan vi garantera att vi har massor med spännande saker att lära ut till den som är intresserad. Att ha bra SEO är ett av de bästa sätten att som företag marknadsföra sig på nätet. Vår ambition är att hjälpa till med detta. Något vi är noga med är att alltid prata ROI – vad kan faktiskt våra kunder få ut av att investera sina pengar hos oss?

Kanske behöver ni få in fler jobb för att nå era omsättningskrav? Kanske har ni idag personal som bara sitter inne på kontoret?

Oavsett vad er anledning är så brukar ofta svaret vara ökad försäljning och där kommer vi in i bilden. Vårt smarta koncept med landningssidor gör att vi kopplar ihop köpare & leverantör utan att tumma på kvalité för kunden eller göra så att leverantören slutar upp med 0 kronor på sista raden. Det är vad vi på ROI kallar mervärde för både kund & leverantör!

Kontakta oss

Joel Halling Co-Founder

Robin Kaneteg Co-Founder

Alexander Knave Account Manager

Yogesh Sonawane IT Technician

Hristina Metodieva SEO Technician

Adeel Hafeez Web Developer