Be om offert!
08-410 064 01

Om Oss – Return on Investment | ROI Media

Varför välja ROI för leadsgenerering?

ROI grundades 2017 med ambitionen att bli den självklara partnern av leadsgenerering i Norden.

Vi såg ett hål i marknaden där många företag valde att fokusera på att leverera fler förfrågningar, men där det helt saknades alternativ som istället fokuserade på att leverera rätt typ av förfrågningar.

Målaren kunde få en förfrågan om att byta en dörr när man egentligen ville måla om en hel husfasad. Där ville vi komma in, med en tydlig ambition om att enbart leverera dem jobben som våra samarbetspartners faktiskt ville ha. Med en mindre volym av förfrågningar fast med desto större kvalité.

Vi som jobbar på ROI Media har många års erfarenhet av sökmotoroptimering & leadsgenerering. Vi både jobbar med det till vardags och har det som vår stora passion. SEO är en föränderlig kunskap, därför blir man aldrig riktigt fullärd.

Att branschen så ofta ändras gör att vi på ROI Media alltid vill dela med oss av det senaste. SEO är inte den typen av kunskap som man tillskansar sig genom att läsa en bok en gång, det gäller att vara ständigt uppdaterad. I vårt vardagliga jobb hjälper vi företag att bli synliga på nätet genom att tillämpa våra bästa knep och kunskaper inom ämnet.

Oavsett vem du pratar med på ROI Media så kan vi garantera att vi har massor med spännande saker att lära ut till den som är intresserad. Att ha bra SEO är ett av de bästa sätten att som företag marknadsföra sig på nätet. Vår ambition är att hjälpa till med detta. Något vi är noga med är att alltid prata ROI – vad kan faktiskt våra kunder få ut av att investera sina pengar hos oss?

Kanske behöver ni få in fler jobb för att nå era omsättningskrav? Kanske har ni idag personal som bara sitter inne på kontoret?

Oavsett vad er anledning är så brukar ofta svaret vara ökad försäljning och där kommer vi in i bilden. Vårt smarta koncept med landningssidor gör att vi kopplar ihop köpare & leverantör utan att tumma på kvalité för kunden eller göra så att leverantören slutar upp med 0 kronor på sista raden. Det är vad vi på ROI kallar mervärde för både kund & leverantör!

Region Stockholm

Joel Halling Founder & Sales Director
Robin Kaneteg Founder & Managing Director
Max Lanrewaju Account Manager
Alexander Knave Junior Account Manager
Victor Sedin Account Manager
Robin Havervall SEO/Adwords Consultant
Clara Axdorph Office Manager
Nicolina Lindh Financial Assistant
Yogesh Sonawane IT Technician
Hristina Metodieva SEO Technician
Adeel Hafeez Web Developer
Irtaza Qayyum PHP Developer

Region Skåne

Alexander Rönndahl Regional Manager
Amar Delic Account Manager
Teo Nikolic Account Manager