Be om offert!
08-410 064 01

Sökmotoroptimering

Genom att öka din synlighet i sökmotorerna så öker också trafiken till din hemsida, vi på ROI ser till att detta händer och din hemsida klättrar högt i sökresultaten.

Så här arbetar vi

Analys

Vi utför noga analys på din bransch och område, vi har flera landningssidor och kan anpassa oss för att du ska få dem bästa resultaten. En av våra erfarna medarbetare analyserar och ser över din sida och tar fram en rapport utifrån det.

Utförande

När en av våra experter har sett över din hemsida och tagit fram ett förslag så påbörjar vi leverans av dina content sidor. Under första veckorna anpassas sidorna och byggs enligt din nuvarande hemsida för att relevansen ska vara så hög som möjligt.

Resutat

Vi vet att resultatet är det viktiga, därför har vi tagit fram en modell som generar högt resultat. Vi övervakar och leverarar löpande leads och besökare till din hemsida. Vi på ROI vet vad som krävs för att du ska få bästa resultatet.

Unik SEO

On Page Optimering

Google har den största makten på nätet och alla vill komma högt upp i sökmotorns resultat. Det gör att många hemsideägare och företag lägger mycket tid på så kallad Search Engine Optimization (SEO). Genom att använda sig av olika strategier hoppas man optimera sajtens synlighet för Google. Det finns olika typer av Sökoptimering, i den här texten ska vi ägna oss åt den som kallas On Page Optimering.

Off Page Optimering

Att synas med sin hemsida på internet är inte alltid helt lätt. Mycket av ens framgång handlar om hur högt upp i Googles sökresultat man lyckas ta sig. För att förbättra sina chanser för det använder man sig av så kallad Search Engine Optimization (SEO). Man brukar då tala om On Page- och Off Page Optimering. I den här texten ska vi tala om det senare begreppet.

SEO Vänlig Text

SEO Vänlig Text kallas även SEO content. Detta är ett begrepp som syftar till att innehållet på en webbsida är sökmotorvänligt. Innehållet på webbsidan är sökmotororienterat, och styrs av sökord, och branding med mera. En SEO vänlig websida är optimerad för sökmotorn och är justerad efter just det en eventuell kund sökt efter. Texten ska dock inte skrivas till sökmotorn, utan till läsaren.

Vad är SEO Vänlig Text? Med SEO vänlig text kan du skjuta upp i din google ranking?

En SEO Vänlig Text tillfredsställer läsarnas intresseområden och presenterar det innehåll de söker. Texten har inriktning på vissa sökord, som används i viss frekvens, och gärna även i olika format – exempelvis i rubrik och bilder. Det är dock viktigt att tänka på att det är människor som skall läsa texten, och en välskriven text ger högre synlighet och fler konverteringar. Det handlar om avvägning och balansgång.

Sökmotorer gillar ord, så en SEO vänlig text innehåller många termer. En text med flera termer innebär fler träffar än en text med ett fåtal ord. Texten behöver vara unik, eftersom sökmotorerna känner av om man presenterar en text som är allt för lik någon annan text. Att skriva SEO vänligt handlar i huvudsak om att presentera en text som både textens läsare, och sökmotorn kan förstå och hantera.

Vad ska jag tänka på när jag skriver Text för SEO?

När man skriver en SEO vänlig text är det viktigt att ha rätt balans mellan att skiva för läsaren, och sökmotorn. Skriver man endast till sökmotorn, kommer den så småningom att känna av det, och risken är att sökträffarna minskas. Risken är också att läsaren uppmärksammar detta vilket i sin tur leder till färre konverteringar.

Löpande SEO jobb på alla content sidor

Sökmotoroptimering är ett löpande jobb för att hela tiden se till att våra sidor rankar, ju bättre rankings vi uppnår desto mer resultat kommer du få ut av våra landningssidor. Vi jobbar hela tiden med on och off page på alla sidor för att se till att kvaliten och rankingen är så hög som möjligt.

FÅ KOSTNADSFRI SEO-RÅDGIVNING